dilluns, 16 de novembre del 2020

BRIFING

  • Per participar a la TR Santa Caterina al teu aire no serà necessari inscriure't en cap lloc.
  • El cap de setmana del 21 i 22 de novembre tot el circuit estarà marcat amb cintes (fetes amb retalls de roba) i guix. 

TRACK DEL CIRCUIT

Sortim des de l'oficina de Turisme d'Arbeca direcció a la creu de Sant Roc, pugem la llarga costa i un cop dalt agafem el camí de l'esquerra que anirem seguint tota l'estona recte fins que arribem a una tanca de protecció. 

A la tanca, trenquem lleugerament cap a l'esquerra i cap a la dreta de nou fins a trobar-nos un corriol que ens durà al cap del dragó. 

Seguint el corriol donarem a la carretera de la Floresta, travessem el fondo per la mateixa carretera i el primer camí que trobem girem a mà esquerra per seguir el corriol. 



Aquest corriol no té pèrdua, l'anem seguint tota l'estona recte fins que trobarem unes escales de pedra, les pugem i travessem el tros d'oliveres fins arribar al camí. 

Quan estem al camí, l'anem seguint per la nostra esquerra. 

AL cap d'uns metres, a la cruïlla trenquem el camí cap a la dreta (a l'esquerra queda una cabana de volta reformada amb un pi al costat)

La següent cruïlla on hi ha un pi enorme, seguim el camí cap a l'esquerra. 



Al km 4,2 seguim per la dreta

Al cap de poc i abans de la baixada observarem una cabana de volta, ens desviarem a l'esquerra abans d'arribar-hi tot entrant en una finca d'oliveres i fent una lleugera pujada. 



Aquest camí ens durà al Mas del Perera. 



Seguim les indicacions vorejant el tros i direcció cap a una antiga pedrera 

Atenció a la pedrera a no relliscar! 


Sortim de la pedrera i trenquem el camí a mà esquerra, que ens durà a la carretera dels Omellons. 

En aquest punt podrem deixar-hi les deixalles que hem recollit pel camí i des del Club ja les passarem a recollir. 



Travessem la carretera i seguim recte el camí fins posar-nos dins un corriol on podrem gaudir de les millors vistes del fondo de la Coma. Fem el primer tram d'aquest corriol, travessem el camí i el tornem a seguir fins arribar al molí de l'Ambó passant abans per una codolla excavada a la roca. 

Ara si, arribem al molí de l'ambó i per un corriol anirem seguint la sèquia que hi duia l'aigua. 



Ens tornem a trobar al camí. trenquem a mà esquerra per travessar el fondo i així iniciar la tornada cap a Arbeca. Travessem el fondo i trenquem a mà esquerra, fent una pujada. A mitja pujada veureu un corriol a mà dreta que haurem de seguir per la part solana del fondo. 

Aquest corriol ens ha portat fins al camí del puig del corb, seguirem anant cap a la dreta. 

La cruïlla següent hem de seguir per l'esquerra, si baixem cap a la dreta faríem cap al fondo de la Rocallamp (Km 9,3)

La següent girada, seguim cap a l'esquerra tot seguint les indicacions del cartell que ens duran a Arbeca (compte, no feu cas del quilometratge) 

Anem seguint el camí uns km, on podrem veure un pou. La següent cruïlla seguim les indicacions del cartell (girar cap a l'esquerra per anar a Arbeca). Estem al camí de Borrells. 

Ja podem divisar Arbeca al fons, anem seguint dirigint-nos tota l'estona cap a Arbeca. 

Un cop arribem al tram asfaltat, trenquem cap a l'esquerra direcció a la pista dels Omellons, i d'allí haurem de fer una ascensió per un corriol que ens durà a un tros. 

Travessem vorejant el tros per l'esquerra tot recte fins sortir al camí. Trenquem a mà dreta i fins que arribarem a la carretera de la Floresta. 

Travessem la carretera i anem baixant pels trossos d'ametllers fins arribar al darrera de Santa Caterina. 

Baixem Santa Caterina i ens endinsem al centre d'Arbeca, pels carrers Calvari, pregàries, pugem les escales de la plaça unió republicana, ens endinsem als caminets de les costes fins a la zona del rocòdrom. 

D'allí baixem les escales cap a la cooperativa d'Arbeca i ja tornem a ser al punt d'inici, l'oficina de turisme. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada